ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΟΣ

Μία ολόκληρη ημέρα αφιερωμένη στην κατασκευή από πολυστρωματικό ξύλο για σχεδιαστές και επαγγελματίες του κατασκευαστικού τομέα, με ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Το πρώτο σεμινάριο αυτού του είδους στην Ελλάδα.

Υπάρχουν τρεις τουλάχιστον λόγοι για τους οποίους πρέπει να λάβετε μέρος:

  • Για να αποκτήσετε τις απαιτούμενες δεξιότητες ώστε να διακριθείτε στη δυναμική αγορά των ξύλινων κατασκευών.
  • Για να διευρύνετε το δίκτυο επαφών σας μέσω συναντήσεων με επαγγελματίες και επιχειρηματικών ευκαιριών.
  • Για να μάθετε από σημαντικές μελέτες περίπτωσης της αγοράς ξύλινων κατασκευών στην Ελλάδα.

Χάρη στις εξαιρετικές αντισεισμικές επιδόσεις του, τα χαρακτηριστικά Passivhaus, τη βιωσιμότητα και την αισθητική του, το ξύλο είναι ένα εξαιρετικό υποψήφιο υλικό για να γίνει το κατασκευαστικό υλικό του μέλλοντος, το οποίο προωθείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η ζήτηση για ξύλινες κατασκευές έχει σημαντική αύξηση και, για αυτόν τον λόγο, απαιτείται κατάρτιση υψηλής ποιότητας. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να διακριθείτε στην ελληνική κατασκευαστική αγορά.

ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ

Το σεμινάριο Rothoschool on tour απευθύνεται σε αρχιτέκτονες, μηχανικούς, επαγγελματίες του κατασκευαστικού τομέα και επιχειρηματίες ξυλείας που θέλουν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους και να διευρύνουν τις επαφές τους στον τομέα. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στα Ελληνικά και εν μέρει στα Αγγλικά.

Είστε φοιτητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ή Αθηνών; Έχετε δικαίωμα να λάβετε αποκλειστική έκπτωση! Οι φοιτητές άλλων Πανεπιστημίων μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας για ειδικές τιμές.

ΘΕΜΑΤΑ

Σε αυτήν την έκδοση του σεμιναρίου θα αναλυθούν δύο μελέτες περίπτωσης που είναι ιδιαίτερα σημαντικές για την ελληνική αγορά: μία υβριδική κατασκευή (ξύλο και τσιμέντο) και μία ξύλινη πολυκατοικία. Άλλα θέματα που θα παρουσιαστούν:

  • Κατασκευές και καινοτόμες συνδέσεις από πολυστρωματικό ξύλο.
  • Παραδείγματα κατασκευών και εργοταξίων CLT, με ιδιαίτερη έμφαση σε μελέτες περίπτωσης στην Ελλάδα.
  • Υγρασία και κίνδυνοι συμπύκνωσης, βιωσιμότητα και επαναχρησιμοποίηση
  • Ακουστική κτηρίων από πολυστρωματικό ξύλο και πρακτική δοκιμή για αξιολόγηση των πλεονεκτημάτων της προσοχής στις λεπτομέρειες.
ΚΩΔΙΚΟΣΓΛΩΣΣΑΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΤΟΠΟΘΕΣΙΑΤΙΜΗ
  RFINGGR  ENG/GR14 Μαΐου 2024, ΑθήναΑθήνα, Τεχνικό Επιμελητήριο, Νίκης 4 – 105 63  99€ + Φ.Π.Α.