Φοιτητικό Τουρνουά Μπάσκετ

Στις 12 και 13 Δεκεμβρίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Αθλητικού Κέντρου Καρδίτσας (Αλέξανδρου Παπαναστασίου & 25ης Μαρτίου) θα πραγματοποιηθεί φοιτητικό τουρνουά Basket. Συμμετέχουν ομάδες και από τις τέσσερις σχολές της πόλης μας και τα όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην "Φλόγα: Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια". Σας περιμένουμε όλες και όλους!

Χριστουγεννιάτικο Bazaar

Στις 16,17 & 18 Δεκεμβρίου 2022, ο Σύλλογος Φοιτητών ΔΕΞΥΣ πραγματοποιεί μια σπουδαία κίνηση στο Παυσίλυπο. Φιλανθρωπικό Bazaar με δημιουργίες των φοιτητών, όλες ευφάνταστες και εντυπωσιακές, κατάλληλες για δώρα την φετινή εορταστική περίοδο. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια "Φλόγα".

Προσφορά Αγαθών

Όσες/οι φοιτήτριες/ες θέλουν να προσφέρουν αγαθά και εθελοντική δράση για τους πλημμυροπαθείς, μπορούν να το κάνουν καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας είτε στο 2ο Γενικό Λύκειο Καρδίτσας (Νικολάου Τεμπονέρα 5, απέναντι από την Δ.Ε.Η.) είτε στα γραφεία του συλλόγου «Act for Karditsa» (Γρηγορίου Λαμπράκη 3). Τα αγαθά που χρειάζονται αυτή την στιγμή είναι: τρόφιμα (μακράς διαρκείας, ξηρά τροφή, κονσέρβες, νερά, χυμοί, μπισκότα) και κλινοσκεπάσματα (σεντόνια, κουβέρτες, μαξιλάρια).

Τουρνουά Μπάσκετ Φιλανθρωπικού Χαρακτήρα

Την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 12:00 θα πραγματοποιηθεί φιλανθρωπικό τουρνουά basket στο Κλειστό Γυμναστήριο Αθλητικού Κέντρου Καρδίτσας. Στην είσοδο θα διατίθενται κουπόνια για φιλανθρωπικό σκοπό.

Εθελοντική Αιμοδοσία

Στις 25 Μαΐου 2023 και ώρα 08:30-13:00, ο Σύλλογος Φοιτητών ΔΕΞΥΣ διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία, ύψιστη πράξη αγάπης και αλληλεγγύης.

Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας

Ο Σύλλογος φοιτητών ΔΕΞΥΣ σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας θα πραγματοποιήσουν την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022 από ώρα 9:00 έως 13:00 Εθελοντική Αιμοδοσία στην Αίθουσα Γ΄ του κτιρίου Γ΄ του Τμήματος Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου & Σχεδιασμού.

Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας

Μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη που κόστισε τη ζωή σε αρκετούς συνανθρώπους μας και τραυμάτισε ακόμα περισσότερους, το Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας οργανώνει αιμοδοσία, την Τετάρτη 1/3/2023 και ώρα 17:00-20:00 και καθημερινά 08:00-13:30, για να συμπαρασταθούμε όλοι μας στα θύματα και στις οικογένειες τους. Η συμμετοχή όλων μας είναι σημαντική.

Βρείτε τους στα social

Ακολουθήστε τον Σύλλογο Φοιτητών ΔΕΞΥΣ για να ενημερώνεστε για τις τελευταίες δράσεις τους.