Αγαπητοί/ες μας νέοι φοιτητές/τριες του Τμήματος Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου & Σχεδιασμού (ΔΕΞΥΣ), σας καλωσορίζουμε στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και στο Τμήμα μας και σας συγχαίρουμε για την επιτυχία σας!

Η επιλογή του Τμήματος ΔΕΞΥΣ που κάνατε, είτε ήταν μέσα στις πρώτες προτιμήσεις σας είτε όχι, πιστεύουμε ότι είναι «τύχη αγαθή» και μπορεί να αποτελέσει μια εξαιρετική παρακαταθήκη για το μέλλον σας!

Όλοι οι καθηγητές, τα μέλη ΕΔΙΠ, ΕΤΕΠ, διοικητικοί υπάλληλοι και συνεργάτες στο Τμήμα μας έχουμε τη διάθεση να δώσουμε, όπως πάντα, τον καλύτερο εαυτό μας για να σας μεταδώσουμε γνώσεις, αρχές και αξίες, ώστε να αποκτήσετε πολύτιμα εφόδια, δεξιότητες και ολοκληρωμένη σκέψη που θα μπορείτε να εφαρμόσετε ως πτυχιούχοι στη ζωή σας!

Το υψηλού επιπέδου επιστημονικό δυναμικό, οι σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις, ο άρτιος εξοπλισμός, η αποτελεσματική μας επικοινωνία και συνεργασία, η οργάνωση, η τάξη και η καθαριότητα στο Τμήμα μας, εγγυώνται ένα «ιδανικό» περιβάλλον στο οποίο αξίζει να δραστηριοποιείται ένας φοιτητής.

Αδράξτε λοιπόν την ευκαιρία αυτή, αφοσιωθείτε στο έργο σας, προσπαθήστε όσο το δυνατόν περισσότερο και δεν θα το μετανιώσετε!

Σας περιμένουμε να γνωριστούμε κι από κοντά πολύ σύντομα.

Καρδίτσα, 31.8.2020

Ο Πρόεδρος του Τμήματος

Παπαδόπουλος Ιωάννης

Καθηγητής