Ορκωμοσίες, βραβεύσεις, ημέρα καριέρας Τμήματος Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου & Σχεδιασμού 30.3.2022

pexels-karolina-grabowska-8106546

Την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση ορκωμοσίας αποφοίτων των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου & Σχεδιασμού, απονομής βραβείων και τιμητικών πλακετών και ημέρα καριέρας, στις εγκαταστάσεις του Τμήματος στην Καρδίτσα (Αμφιθέατρο – Κτίριο Γ’), σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

11.00 – 12.00 Ορκωμοσία Αποφοίτων Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών

 • «Προηγμένες Μέθοδοι Σχεδιασμού, Τεχνολογίας και Μάνατζμεντ Προϊόντων από Ξύλο» του Τμήματος Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου & Σχεδιασμού.
 • «Πολυλειτουργική Διαχείριση Δασικών Οικοσυστημάτων & Βιοοικονομία» του Τμήματος Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου & Σχεδιασμού.
 • Ø «Προηγμένες Μέθοδοι Σχεδιασμού, Τεχνολογίας και Μάνατζμεντ Προϊόντων από Ξύλο»  & «Προηγμένες Μέθοδοι Κατασκευής Προϊόντων από Ξύλο» του Γενικού Τμήματος Λάρισας.

12.00 – 13.00 Βραβεύσεις – απονομή τιμητικών πλακών

 • Απονομή τιμητικής πλακέτας στον ομότιμο καθηγητή Κων/νο Αδαμάκη ως 1ο Πρόεδρο του ΔΕΞΥΣ για την πολύτιμη προσφορά του στην οργάνωση και αυτοδυναμία του Τμήματος.
 • Απονομή τιμητικής πλακέτας στην Καρδιτσιώτισα Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, 8η Ολυμπιονίκη βάδην στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο για την επίτευξη του ιδεώδους του ευ αγωνίζεσθαι.
 • Απονομή τιμητικών πλακετών σε συνταξιοδοτηθέντες του Τμήματος ΔΕΞΥΣ
 • Βραβεία Αριστείας σε προπτυχιακούς φοιτητές του Τμήματος ΔΕΞΥΣ
 • Βραβεία Αριστείας σε μεταπτυχιακούς φοιτητές του Τμήματος ΔΕΞΥΣ

13.00 – 14.30 Ημέρα καριέρας

Παρουσίαση της εταιρείας ΠΑΦΟΣ ΑΒΕΕ

Παρουσίαση της εταιρείας ALFAWOOD Group

Παρουσίαση της εταιρείας MVS-Associates

Η πρόσκληση της εκδήλωσης

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης

Λόγω των ιδιαίτερων υγειονομικών συνθηκών, με γνώμονα την ασφάλεια των συμμετεχόντων  το Πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τη συμμετοχή στην εκδήλωση, απαιτούνται:

 • πιστοποιητικού εμβολιασμού ή
 • πιστοποιητικού νόσησης (τελευταίων 180 ημερών) ή
 • βεβαίωσης αρνητικού εργαστηριακού ελέγχου με τη μέθοδο PCR για κορωνοϊό COVID-19, που έχει διεξαχθεί έως εβδομήντα δύο (72) ώρες πριν την προβλεπόμενη ώρα έναρξης της τελετής, ή
 • βεβαίωσης αρνητικής εξέτασης με τη χρήση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορωνοϊού COVID-19 (rapid-test), που έχει διεξαχθεί έως σαράντα οχτώ (48) ώρες πριν την προβλεπόμενη ώρα έναρξης της τελετής,

και ταυτόχρονης διενέργειας ελέγχου ταυτοπροσωπίας (με επίδειξη αστυνομικής   ταυτότητας).

Στην Τελετή Ορκωμοσίας μπορούν να παραβρεθούν αποκλειστικά και μόνο έως 3 άτομα ως συνοδοί σε κάθε τελειόφοιτο/η.

Κατ’ εξαίρεση είναι δυνατή η είσοδος στην τελετή ανηλίκων ηλικίας τεσσάρων (4) έως και δεκαεπτά (17) ετών κατόπιν διεξαγωγής και δήλωσης αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου. Στη δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) τελευταίου εικοσιτετραώρου των ανήλικων, προβαίνει είτε οποιοσδήποτε γονέας, ακόμα και μη έχων την επιμέλεια, είτε κηδεμόνας. Δεν απαιτείται φυσική παρουσία του γονέα ή κηδεμόνα κατά την επίδειξη της δήλωσης.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική από όλους τους παρευρισκόμενους, σε όλη τη διάρκεια διεξαγωγής της τελετής. Τέλος, η φωτογράφιση χωρίς μάσκα θα πρέπει να πραγματοποιείται σε εξωτερικό χώρο.