Το Τμήμα Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου & Σχεδιασμού, στο πλαίσιο των δράσεων του, συμμετείχε ενεργά για μία ακόμη χρονιά στην Διεθνή Έκθεση MEDWOOD. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6/4/2024 και ολοκληρώθηκε την Κυριακή 7/4/2024.

Ο εκθεσιακός χώρος του Τμήματος (Αίθουσα 3, Περίπτερο Α/21) φιλοξένησε δείγματα ξύλου, επίπλων και εργασιών φοιτητών. Το περίπτερο και τα εκθέματα παρουσιάστηκαν από τον Πρόεδρο του Τμήματος, κο Γεώργιο Νταλό, Καθηγητές του Τμήματος και φοιτητές.

Απόφοιτοι του Τμήματος, που δραστηριοποιούνται στον χώρο του επίπλου, επισκέφθηκαν το περίπτερο, όπως και πολλές εταιρίες.

Τέλος, το forum που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία κατά τη διάρκεια της Έκθεσης ήταν μία συνδιοργάνωση της MEDEXPO AE με το Τμήμα Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου & Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Κατασκευαστών Ξύλινων Κουφωμάτων. Το forum συντονίστηκε από τον Πρόεδρο του Τμήματος, κο Γεώργιο Νταλό.

Ευχαριστούμε θερμά όλα τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του Τμήματος για τη συμμετοχή τους και όλους τους φοιτητές για την πολύτιμη συμβολή τους.