Το LearnArch είναι ένα έργο που συγχρηματοδοτείται από το Erasmus+, το πρόγραμμα της ΕΕ για την υποστήριξη της εκπαίδευσης, της κατάρτισης, της νεολαίας και του αθλητισμού στην Ευρώπη.

Το έργο είναι μια καινοτόμος προσέγγιση που στοχεύει να δημιουργήσει ένα ελκυστικό και διαδραστικό περιβάλλον μάθησης αναπτύσσοντας ένα εργαλείο που θα βοηθήσει τους εκπαιδευτές στον τομέα της Αρχιτεκτονικής να βελτιώσουν τις εκπαιδευτικές ρουτίνες τους και να το προωθήσουν σε ιδρύματα που συνδέονται με τους εταίρους. Ένα φυσικό και ψηφιακό εργαλείο ως επιτραπέζιο παιχνίδι θα αναπτυχθεί για να διευκολύνει τους μαθητές να κατανοήσουν τους κανόνες αρχιτεκτονικής και σχεδιασμού κτιρίων.

Η εκδήλωση θα γίνει την Τετάρτη 28.02.24 στο ξενοδοχείο Κιέριον, ώρα προσέλευσης 18:00, με μέγιστη διάρκεια δύο ώρες. Θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα του προγράμματος και οι δράσεις που πραγματοποιήθηκαν. Σύντομα, το εργαλείο θα ανέβει προς δωρεάν διάθεση/χρήση στην ιστοσελίδα του σχεδίου “LearnArch: Teaching Tool for Architecture Learning”.

Για ενδιαφερόμενους που δεν μπορούν να παρευρεθούν, υπάρχει φόρμα μέσω της οποίας μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή παρακολούθησης μέσω του Zoom.