Το Τμήμα Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου & Σχεδιασμού προσκαλεί τους φοιτητές να λάβουν μέρος στο Blended Intensive Programme – BIP, με αντικείμενο τη διαχείριση δασών και την τεχνολογία ξύλου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την περίοδο 14-20 Μαΐου 2023 στην πόλη Krakow (Κρακοβία) της Πολωνίας με φυσική παρουσία (physical mobility).

Ο τίτλος και το περιεχόμενο του προγράμματος θα ανακοινωθούν σύντομα.

Η επιτυχής ολοκλήρωση του προγράμματος απονέμει στους φοιτητές 5 ECTS και θα συμπεριληφθεί στο Παράρτημα του πτυχίου τους.

Οι μετακινήσεις των φοιτητών χρηματοδοτούνται από το πρόγραμμα Erasmus+. Περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα BIP μπορείτε να δείτε εδώ:

http://erasmus.uth.gr/gr/spoudes/%CE%B2lended-intensive-programmes

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν τα εξής δικαιολογητικά στη Γραμματεία του Τμήματος στο email: g-fwsd@uth.gr        

(Κατά την αποστολή της αίτησης θα πρέπει να αναγράφουν σαν θέμα στο πεδίο αποστολής του email: BIP Poland « Όνομα Επώνυμο»)

  • Αίτηση υποψηφίου φοιτητή/φοιτήτριας για σπουδές ERASMUS+ (μπορούν να την κατεβάσουν από: http://erasmus.uth.gr/docs/__2022-2023_copy.doc).
  • Πρωτότυπο πιστοποιητικό Αναλυτικής Βαθμολογίας από τη Γραμματεία του Τμήματος όπου ανήκουν.
  • Σύντομο βιογραφικό σημείωμα, στο οποίο θα αναφέρονται και οι λόγοι εκδήλωσης του ενδιαφέροντος συμμετοχής στο πρόγραμμα.
  • Αντίγραφα πιστοποιητικών γλωσσικής ικανότητας (αναγνωρισμένα από τον ΑΣΕΠ).
  • Αντίγραφο του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.

Στο Πρόγραμμα μπορεί να συμμετάσχει κάθε φοιτητής/τρια του Τμήματος εφόσον:

  • Είναι εγγεγραμμένος/η σε επίσημο πρόγραμμα σπουδών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, το οποίο οδηγεί στην απόκτηση πτυχίου ή άλλου τίτλου σπουδών, συμπεριλαμβανομένου μεταπτυχιακού και διδακτορικού.
  • Έχει επαρκή γνώση της γλώσσας στην οποία πραγματοποιούνται οι δραστηριότητες. Επαρκές θεωρείται το επίπεδο που απαιτείται από το εκάστοτε Ίδρυμα Υποδοχής. Φοιτητές που δεν διαθέτουν το απαιτούμενο πιστοποιητικό γλωσσικής ικανότητας του Ιδρύματος Υποδοχής δεν μπορούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα.

Κριτήρια επιλογής:

  • Πιστοποιημένη γλωσσική επάρκεια σε τουλάχιστον μία γλώσσα (Αγγλικά)
  • Να έχουν περάσει το 80% των μαθημάτων του εξαμήνου που βρίσκονται
  • Άτομα με ειδικές ανάγκες
  • Θα συνεκτιμηθεί η συμμετοχή σε ερευνητικές δραστηριότητες του Τμήματος
  • Προσωπική συνέντευξη

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής της υποψηφιότητας είναι η 20/02/2023 και ώρα 14:00 μ.μ. (αποστολή με email) στο ακόλουθο email: g-fwsd@uth.gr

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία οι υποψήφιοι μπορούν να επικοινωνούν

α) με το γραφείο ERASMUS στη Λάρισα: Areti BANIA International Relations Office – Erasmus+  University of Thessaly, Gaiopolis  +302410684727, http://erasmus.uth.gr/en/, aretibania@uth.gr or oep@uth.gr και να αναγράφουν σαν θέμα στο πεδίο αποστολής του email: BIP Poland «Όνομα Επώνυμο»            

β) με τον Υπεύθυνο ERASMUS του Τμήματος Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου & Σχεδιασμού, καθηγητή Γεώργιο Νταλό (gntalos@uth.gr) και να αναγράφουν σαν θέμα στο πεδίο αποστολής του email: BIP Poland «Όνομα Επώνυμο»

γ) με τον Υπεύθυνο του BIP Πολωνίας Καθηγητή κ. Μιχάλη Βραχνάκη (mvrahnak@uth.gr, 6946281442).

Ο Υπεύθυνος Erasmus του Τμήματος,

Γεώργιος Νταλός

Καθηγητής


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *