Την Τετάρτη 15/5/2024 στα πλαίσια του Φόρουμ Βιομάζας που διοργανώνει η ΕΛΑΒΙΟΜ σε συνεργασία και με το Τμήμα μας θα μας επισκεφτεί κλιμάκιο που αναλύεται πιο κάτω και τους προσκάλεσα να κάνουν και μια διάλεξη για τα δάση στην Αυστρία καθώς και την εκπαίδευση δασεργατών και τις πιθανές συνεργασίες με το Τμήμα μας. 

Η παρουσίαση θα γίνει όπως φαίνεται στο πρόγραμμα παρακάτω.

14.30 Καλωσόρισμα και προσφώνηση καλεσμένων
14.40 – 15.00  Σύντομοι χαιρετισμοί από την Πρέσβη της Αυστρίας στην Ελλάδα κα. Gerda Vogl ,τον  Επικεφαλής του Εμπορικού Τμήματος της Αυστριακής Πρεσβείας ADVANTAGE AUSTRIA, κ. Christoph Sturm, του Εκπρόσωπου του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Γεωργίας, Δασών, Περιφερειών και Διαχείρισης Υδάτων, κ. Paul Ehgartne  και της Διευθύντριας του Ομοσπονδιακού Ερευνητικού Κέντρου για τα Δάση περιοχής Ossiach, κα. Anna-Sophie Pirtscher, η οποία θα πραγματοποιήσει παρουσίαση στο Πανεπιστήμιο. Την αποστολή απαρτίζουν και ακόμη 15 διευθυντές Αυστριακών εταιριών που έχουν σχέση με το δάσος και τη βιομάζα.
15.00- 15.20 Παρουσίαση της υφιστάμενης κατάστασης στην Ελλάδα σε θέματα Δασών και Βιομαζάς από τον Πρόεδρο του Τμήματος Δρ. Γεώργιος Νταλό
15.20 -16.00 Παρουσιάσεις σχετικά με την κατάσταση των δασών στην Αυστρία και της βιομάζας, καθώς και της τεχνικής εκπαίδευσης των δασεργατών.
16.00-16.30 Ξενάγηση στους χώρους του Τμήματος

Η όλη εκδήλωση θα γίνει στο Αμφιθέατρο του Κτιρίου Γ.
Η παρουσία όλων θεωρείται απαραίτητη.
 
Ο Πρόεδρος του Τμήματος
Γιώργος Νταλός